Loading...

Voluntari

Virginia Putină

Sunt studentă la Academia de Studii Economice din Moldova și voluntară INVENTO și CNTM. Sunt mereu optimistă, curajoasă și responsabilă, ceea ce mă disciplinează și îmi oferă dorința de a progresa. Din pasiune pentru voluntariat, mi-am pus drept scop implicarea în cât mai multe activități ce îmi oferă deprinderi practice de lucru, dar care în același timp abordează și dezvoltă cât mai mulți tineri ai Republicii Moldova.

Linked

Inga Busuioc

Mă numesc Inga-Ioana şi sunt una dintre puţinele umaniste ale Liceului Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Fire rebelă şi visătoare, singura forţă care reuşeşte să mă ţină cu picioarele pe pământ este cea gravitaţională. Zecile de idei şi planuri care îmi apar zilnic în minte, fac ca unica şi cea mai importantă ambiţie a mea să fie cea de a fi o visătoare conştientă. Din cei 16 ani ai mei, ultimii 2 sunt deosebiţi datorită implicării în societatea civilă prin acţiuni de voluntariat (şi nu numai). Acest timp m-a făcut să-mi descopăr pasiunea pentru comunicare şi relaţii publice. Astfel, pe lângă tort kievskii, limonadă şi cărţi, am o pasiune aparte pentru oameni şi poveştile lor. 

Linked

Marina Ţurcanu

Sunt studentă în anul III la Universitatea de Stat din Moldova. Sunt o tânără ambițioasă, care practică voluntariatul și speră în dezvoltarea societății noastre, prin implicarea activă a tinerilor în procesul de guvernare. Pe lângă faptul sunt o fire realistă, în paralel visez cu ochii deschiși și sunt convinsă că fericirea constă în lucruri mărunte, iar simplitatea și frumusețea interioară sunt cheia succesului!

Linked

Alexandra Guzun

Sunt o fire foarte activă, iubesc să fiu foarte ocupată, să cunosc oameni noi şi îmi plac mult aventurile, de aceea practic voluntariatul. Sunt foarte receptivă şi am multe vise pe care vreau să le realizez. 

Linked

Adelina Scripcari

Cred că prin perseverenţă şi ambiţie putem atinge cele mai înalte culmi şi deveni cea mai bună versiune a noastră. Fiecare oportunitate este o ocazie bună de a ne dezvolta atât personal cât şi profesional, de aceea îmi place să încerc şi să fiu implicată în diverse proiecte şi activităţi. Mereu este o provocare să ies din zona de confort, pentru că în aşa mod învăţ şi descopăr lucruri noi de fiecare dată.

Linked