În Moldova și în întreaga lume tinerii își doresc schimbare! Așadar, ce altceva putem face - individual sau împreună ca colectiv - pentru a aduce schimbarea pe care vrem să o avem? După cum a spus un activist înţelept, "nu e cazul să agonizăm, ci trebuie să ne organizăm"!

 

Indiferent de barierele cu care se confruntă, generaţia noastră - a tinerilor, aceasta refuză să fie tăcută. Iată de ce, echipa INVENTO continuă să ofere cunoștinţe și să creeze instrumente care pot ajuta tinerii să acceseze propriile drepturi, pentru a ne asigura că părerile tinerilor sunt luate în calcul.

Din acest motiv, INVENTO organizează un webinar despre educație juridică cu trainer-ul și consultantul indepedent, CODRU VRABIE

 

Așa cum, procesul de învățare nu se întâmplă doar la școală, fiind unul continuu, îți propunem să participi la un eveniment de educație informală, unde poți să înțelegi ce este educația juridică și, care este rolul acesteia în democrație și statul de drept.

 

Astfel, ne-am  propus să contribuim la:

  • dezvoltarea personală multilaterală, precum și a gândirii critice a tinerilor - ca și TINE;
  • creșterea interesului acestora față de educația juridică; 
  • valorificarea potențialului tinerilor prin implicarea celor ca tine în procese democratice și civice;

FAPT PENTRU CARE, TE AȘTEPTĂM SĂ TE CONECTEZI la Webinarul: Rolul educației juridice în democrație și statul de drept.

 

Când? 

25 iunie 2020, ora 14:00.

Cum?

Completând acest formular, până pe 23 iunie 2020.

Unde?

Online, platforma zoom (în urma completării formularului, vei primi pe e-mail, un link de acces).

 

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi la: comunicare.invento@gmail.com.

 

NB: Avem doar 20 de locuri, de aceea grăbește-te să completezi formularul. Principiul aplicat înscrierii este: primul venit - primul servit.

 

____________

Acest eveniment este implementat de către INVENTO, cu contribuția poporului american, Departamentului de Stat al SUA prin intermediul Freedom House în Moldova, în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel Stiftung.