HACKJUSTICE: AN ACCESS TO JUSTICE HACKATHON este o competiție care va aduna în același eveniment specialiști din domeniul IT și din domeniul juridic pentru a identifica provocările și soluțiile tehnologice pentru eficientizarea sistemului juridic din Republica Moldova. 

Aceasta se va desfășura în două etape:

  1. Ideathon: 12-13 iunie 2021

  2. Hackathon: 26-27 iunie 2021

Echipele participante vor fi alcătuite din câte 5 membri: 1 lider de echipă, 1 front-end developer, 2 back-end developeri, 1 specialist în justiție.

Dacă ai cunoștințe și experiență în domeniul IT sau cel juridic și dacă ești motivat/ă, te invităm să te înscrii la HACKJUSTICE: AN ACCESS TO JUSTICE HACKATHON

 

Înscrie-te în competiție îndeplinind formularul de înregistrare: https://hackjustice.md/inregistrare/. 

 

Te poți înregistra individual sau împreună cu echipa gata formată. În cazul în care te înscrii de unul/una singur/ă, urmează să te alături unei echipe în prima zi de Ideathon.


Termenul limită de înscriere este 10 iunie 2021, ora 23.59.

Primele trei echipe care se vor clasa în finala competiției vor fi premiate cu vouchere pentru echipament tehnic, în valoare de:

Locul 1 - 2000 USD
Locul 2 - 1500 USD
Locul 3 - 1000 USD


Programul detaliat al evenimentului îl găsești accesând www.hackjustice.md 

Acest eveniment este organizat de către A.O. INVENTO, în cadrul proiectului Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova, în parteneriat cu Invento și IRP, cu suportul financiar al Suediei.