Diamond_Challenge_Moldova_Information_Session_2016

 

 

Dacă ești elev în clasa a 9-12-a și ești interesat de antreprenoriat, fie el clasic sau social, atunci Diamond Challenge este oportunitatea pe care o așteptai. Aceasta este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată elevilor claselor a 9-12-a (licee, colegii, școli profesionale) cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică.

A patra ediție Diamond Challenge Moldova vine cu câteva elemente de noutate, printre care:

  • două competiții naționale pentru două categorii distincte – impact social și business;

  • două premii a câte $1000 pentru echipele câștigătoare pentru fiecare categorie;

  • oportunitatea de a câștiga $10.000 la finala internațională de la Delaware, SUA.



Pentru a te înregistra în concurs, trebuie să accesezi site-ul: diamondchallenge.org și să completezi formularul de participare. Data limită pentru înregistrare este 30 septembrie.

 

Înainte de a începe înregistrarea pe site-ul oficial al competiției, asigură-te că:

  • Ai o echipă din cel puțin 2 și cel mult 4 membri;
  • Cunoști engleza cel puțin la nivel conversațional (*competiția națională și internațională se desfășoară în limba engleză);
  • Echipa ta are un mentor (profesor, antreprenor local etc), gata să vă ghideze pe tot parcursul competiției;
  • Ești pregătit să cunoști o abordare inovativă a domeniului de business, să consulți mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte cu echipa o idee de afacere.

 

Dacă nu ai participat anterior în Diamond Challenge Moldova și ai nevoie de mai multe informații despre competiție, atunci vino la ultimele sesiuni de informare din 24 septembrie care vor avea loc la Cahul și Bălți. (Vezi aici cum a fost sesiunea de infromare de la Chișinău)

 

Mai multe informații despre proiect poți găsi la:

  1.  https://www.facebook.com/diamondchallengemd/, și
  2.  diamondchallenge.org

 

Proiectul „Diamond Challenge Moldova” este implementat de A.O. INVENTO cu susținerea financiară a University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și a Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova – Serviciul de Afaceri Publice.