SMARTER_Academy_Moldova_cover_photo

 

Peste 40 de tineri și reprezentanți ai ONG din Republica Moldova vor putea participa la cursul SMARTER Academy - Moldova organizat la Chișinău (octombrie - noiembrie 2016) de către GEYC și INVENTO, sub egida Prisma European Network, cu sprijinul financiar al Guvernului României.

Înscrierile se fac până pe 10 octombrie 2016 la geyc.ro/smarter-academy

Activități:
- octombrie-noiembrie 2016 - Module de formare: ”Project Management Academy” (20h) și ”Digital Marketing Academy” (20h), cursuri organizate la Chișinău sub egida PRISMA European Network;
- 10-11 noiembrie 2016 - Vizită de studiu la București unde participanții vor lua parte la "European Digital Youth Summit - EDYS" și la Conferința finală „Promotori pentru democrație europeană” - ediția 2016. La vizita de studiu vor lua parte cei care obțin cele mai bune rezultate la cursurile de formare.

Pentru mai multe informații despre GEYC și INVENTO accesați: http://www.geyc.ro/ și http://invento.md/. Iar pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre eveniment, urmărește pagina evenimentului.
 
Persoană de contact SMARTER Academy Moldova:
 
Ana Mîrza, PR Manager
Telefon: +373 69007798

 

Programul de cooperare strategică "Support Moldova" (2016-2018) vizează susținerea parcursului european al Republicii Moldova prin sprijinirea actorilor cheie și dezvoltarea de competențe soft, hard și transversale, fiind destinat tinerilor, organizațiilor nonguvernamentale și autorităților publice.

Proiect finanțat cu sprjinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al României, prin programul României de cooperare pentru dezvoltare (RoAid), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare - Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală (UNDP) în cadrul Fondului de Mobilitate Experți România – Republica Moldova implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND).