Vină să faci cunoștință cu istoriile de succes ale tinerilor lideri comunitari!

 

❗CINE?

INVENTO cu suportul Uniunii Europene și Fundației Konrad Adenauer, organizează primul festival digital destinat tinerilor activi din Republica Moldova, Digital Active Youth Fest. 

 

❓CE?

Festivalul „Digital Active Youth Fest” are drept scop de a împărtăși publicului larg istoriile de succes ale tinerilor lideri comunitari și de a aduce în atenția comunităților activismul civic, ca metodă alternativă de acțiune și soluționare a problemelor cu care se confruntă un grup sau o comunitate.

 

❓DE CE?

Indiferent de barierele cu care se confruntă, generaţia noastră - a tinerilor, aceasta refuză să fie tăcută. Iată de ce, echipa INVENTO te invită la Festivalul Digital Active Youth Fest, unde pe lângă o retrospectivă a activităților de proiect, validată prin prisma experienței beneficiarilor, Festivalul va culmina cu un panel de discuții motivaționale din partea tinerilor activiști civici locali.

 

❓UNDE?

Platforma zoom. 

 

❓CÂND?

24 iunie 2021, începând cu ora 17:00.

 

DEADLINE ÎNREGISTRARE:

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și necesită înregistrare prealabilă, completând formularul până la data de 20  iunie 2021

 ____________

Digital Active Youth Fest, implementat de A.O. „INVENTO”, face parte din proiectul „Guvernarea locală cu tineri” și este finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.

 

#dezvoltmd,#EuropeanUnion,#CivilSociety