Loading...

Noutăți

Cele mai social responsabile companii pentru tineri: topul Diamond Challenge Moldova 2019!

Astăzi suntem la două luni diferență de la marele eveniment - Diamond Challenge Summit 2019, unde echipa GEN2GEN din Moldova a reușit să se claseze în top 4 și a obținut un premiu în valoare de 2.000 de dolari. Recent, echipa INVENTO a dat startul pregătirilor pentru cea de-a VII-a ediție a competiției Diamond Challenge Moldova, care urmează sa fie lansată, tradițional, în septembrie anul curent. Însă, până atunci dorim să vă prezentăm un top 3 cele mai social responsabile companii din Republica Moldova pentru tinerii, care nu au ezitat și au susținut echipa GEN2GEN în parcursul său către marea finală internațională a competiției.

FORUMUL "Statul de drept în Republica Moldova - perspectiva tinerilor profesioniști"

FORUMUL "Statul de drept în Republica Moldova - perspectiva tinerilor profesioniști", un mixt de viziuni ale viitorilor exponenți ai profesiilor juridice – judecători, procurori și avocați.

Conferința Europeană a Tinerilor Avocați (EYBA Spring Conference 2019)

81 de tineri avocați, din 14 țări s-au întrunit la Chișinău în cadrul Conferinței de Primăvară a Asociației Europene a Tinerilor Avocați.

Au ales să poarte roșu în aprilie pentru a spune „Stop” violenței sexuale #RedMyLips

Campania Red My Lips, organizată la nivel mondial anual în luna aprilie, devine tot mai vizibilă și în Moldova. Zeci de persoane, dar mai ales femei, au ales să poarte roșu, fie pe buze, fie în vestimentație, pentru a spune astfel „Stop” fenomenului de violență sexuală.

Ateliere de lucru în cadrul proiectului „Instruirea femeilor avocate în utilizarea tehnologiilor informaționale în activitatea profesională”