Smarter_Academy_cover

 

 

 

Organizația INVENTO și GEYC România invită tinerii din Republica Moldova, interesați de management de proiect și digital marketing să participe la SMARTER Academy Moldova. 

SMARTER Academy Moldova reprezintă o inițiativă ce-și propune să sprijine eforturile de dezvoltare organizațională, la nivel atât individual, cât și de echipă, și intensificarea relațiilor de suport și cooperare între reprezentanții sectorului nonguvernamental de tineret ai celor două state. Obiectivele acesteia se transpun în realizarea unui transfer de expertiză între reprezentanții societății civile dintre cele două state și facilitarea dialogului și cooperării dintre organizațiile de tineret din Republica Moldova și România.

Agenda proiectului prevede următoarele evenimente: 

  • octombrie-noiembrie 2016 - Module de formare: „Project Management Academy” (20h) și „Digital Marketing Academy” (20h), cursuri organizate la Chișinău sub egida PRISMA European Network;
  • 10-11 noiembrie 2016 - Vizită de studiu la București unde participanții vor lua parte la "European Digital Youth Summit - EDYS" și la Conferința finală „Promotori pentru democrație europeană” - ediția 2016. La vizita de studiu vor lua parte cei care obțin cele mai bune rezultate la cursurile de formare. 

Activitatea se orientează către următorul grup-țintă: tineri și reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale din Republica Moldova, vorbitori de limba română și având minimum studii liceale (în curs). 

Doritorii de a participa în program se pot înscrie prin completarea următorului formular: 
geyc.ro/smarter-academy
 
Taxa de participare este de:
  • 400 MDL, pentru reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale din Republica Moldova;
  • 600 MDL, pentru ceilalți aplicanți 
ceea ce constituie  mai puțin de 25% din tariful standard, astfel încât tariful standard al programului de formare este de 2500 MDL, care a fost redus prin eforturile comune ale GEYC, INVENTO și Guvernului României.

Tariful include: participarea la curs, materialele, pauzele de cafea, activitățile de consultanță și coaching și organizarea evaluării finale.
Valoarea cofinanțării se achită doar după confirmarea participării la curs de către organizatori.

Numărul de locuri este limitat.
 
Pentru mai multe informații despre GEYC și INVENTO accesați: http://www.geyc.ro/ și http://invento.md/. Iar pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre eveniment, urmărește pagina evenimentului.
 
Persoană de contact SMARTER Academy Moldova:
 
Ana Mîrza, PR Manager
Telefon: +373 69007798

 

Programul de cooperare strategică "Support Moldova" (2016-2018) vizează susținerea parcursului european al Republicii Moldova prin sprijinirea actorilor cheie și dezvoltarea de competențe soft, hard și transversale, fiind destinat tinerilor, organizațiilor nonguvernamentale și autorităților publice.

Proiect finanțat cu sprjinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al României, prin programul României de cooperare pentru dezvoltare (RoAid), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare - Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală (UNDP) în cadrul Fondului de Mobilitate Experți România – Republica Moldova implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND).