DiamondChallengeMoldova_HealthySpray_WinningTeam

 

Înscrierile pentru Diamond Challenge Moldova se apropie de ultima sută de metri. Până la data de 15 octombrie inclusiv, mai ai șansa să te înscrii în cea mai tare competiție de antreprenoriat pentru liceenii din întreaga lume. 

 

Dacă cumva ți-au scăpat noutățile despre Diamond Challenge Moldova, noi îți spunem că aceasta este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată elevilor claselor a 9-12-a (licee, colegii, școli profesionale) cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică. Diamond Challenge se află la cea de-a patra ediție în Republica Moldova, iar Din 2013, de când organizația INVENTO a devenit gazdă a proiectului, cinci dintre echipele din R.Moldova au reușit să să clasifice în finalele internaționale, unde au reprezentat cu demnitate țara și au obținut premii bănești în sumă de peste 16000$.

 

Ca să devii parte a competiției asigură-te că:

  • Ești elev(ă) în clasa a 9-12-a;
  • Ai o echipă din cel puțin 2 și cel mult 4 membri;
  • Cunoști engleza cel puțin la nivel conversațional (*competiția națională și internațională se desfășoară în limba engleză);
  • Echipa ta are un mentor (profesor, antreprenor local etc), gata să vă ghideze pe tot parcursul competiției;
  • Ești pregătit să cunoști o abordare inovativă a domeniului de business, să consulți mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte cu echipa o idee de afacere.

 

Dacă întrunești condițiile sus-menționate, atunci ai undă verde pentru a te înscrie pe site-ul internațional al competiției la www.diamondchallenge.org, până la data de 15 Octombrie.

Două cele mai bune idei de afacere (una de la categoria business și alta de la antreprenoriat social) vor fi premiate cu câte un premiu în valoare de 1000 USD și o călătorie în SUA la finala internațională a concursului. 

 

 Cât despre agenda proiectului, curriculă, mentorat, premii, câștigători ai edițiilor anterioare și alte informații utile pentru tine, le poți găsi în infopack-ul Diamond Challenge Moldova pentru 2016-2017. 

 

Pentru mai multe informații, poți să ne contactezi oricând la:

Email: info@diamondchallengemoldova.org

Telefon: 069007798 / 060067681

FB: https://www.facebook.com/diamondchallengemd/?fref=ts

Site: http://invento.md/ & http://diamondchallenge.org/

 

„Diamond Challenge Moldova” este implementat de către A.O. INVENTO cu susținerea financiară a University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și a Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova.