EQYP

 

După 9 zile de training la București, 4 zile de seminar la Erevan și 138 de respondenți care au completat ESOQ - Chestionar despre Calitate, avem plăcerea de a vă anunța că Standartul de Calitate EQYP este lansat oficial.

 

Standartul a fost elaborat pe parcursul a „EQYP - European Quality in Youth Projects”, proiect organizat de către GEYC, în parteneriat cu alte 10 țări, printre care și Moldova, reprezentată de organizația INVENTO, și PRISMA European Network. 

 

EQYP Standard of Quality a fost creat cu scopul de a inspira și stimula organizațiile de tineret să crească calitatea proiectelor implementate de către acestea, dar și de a oferi suport pe parcursul acestui proces.

 

Standartul EQYP definește 5 factori de bază în proiectele pentru tineret:

1. Învățarea non-formață (Non-formal learning)

2. Project Management

3. Parteneriate

4. PR & Comunicare (visibilitatea și diseminarea rezultatelor)

5. Planificare financiară

 

Am aflat ce înseamnă Calitatea pentru 138 de respondenți, printre care lucrători de tineret, manager de proiecte, activiști civici etc. prin desfășurarea sondajului ESOQ [European Survey on Quality]. Acum e timpul să aplicăm Standartul EQYP și să îmbunătățim calitatea proiectelor noastre!

 

Împreună putem face o schimbare. Împreună putem crea proiecte bune!  De azi, și tu poți folosi EQYP Standard of Quality!